Keri Smith felfedezések – World of Colors

colors

Itt a World of Colors és a nagy visszatérés ideje! Tisztában vagyok vele, hogy mennyire elhanyagoltam az utóbbi időben a Keri Smith-féle kihívásokat (bár az élet így is gondoskodott róla, hogy bőséges kihívásokban legyen részem), olyannyira, hogy legutoljára egy évvel ezelőtt mutattam be nektek egy ilyen kreatív gyakorlatot, mely során feliratokat gyűjtöttem a mindennapokból.

A mai kihívás a színekről fog szólni, és a könyvben a hetes számot viseli. A feladat végrehajtásához először is el kell zarándokolnod egy barkácsáruházba, és összeszedni annyi színmintás kártyát, amennyit csak tudtok (és nem szégyelltek magatokkal vinni). A következő lépés pedig az, hogy megkeressétek a kártyák színeit a mindennapjaitokban.

colors

Én fotókon dokumentáltam nektek, miket találtam, ami egy lehetséges módszer arra, hogyan vihetitek végig a kihívást. A könyvben egy másik módszert választ az írónő: a kártyákat szét vagdosta, hogy egy darabkán csak egy szín látszódjon, majd albumot készített belőlük, és minden színhez odaírta, hol vagy min talált rá. Szerintem ez is nagyon kreatív, és így jóval maradandóbb az egész :) Most azonban lássuk, nekem miket sikerült gyűjtenem:

Halvány rózsaszín hosszú ujjas pólócolors
colors

Fekete galléros sötétkék felső
colors colors

Citromsárga jegyzetfüzet, amit mindig az asztalomon tartok
colors
colors

Rózsás fülbevaló a Tündérműhelytől – a rózsák háttere pont ilyen halvány zöldeskék
colors
colors

Fércművek ékszerdoboz, halvány bézs színben
colors

A fogkrémes tubusunk kék kupakja
colors
colors

Élénkzöld Stabilo tűfilc
colors
colors""

Nekem ezeket a felfedezéseket sikerült lencsevégre kapnom. Remélem kedvet kaptatok ehhez a kihíváshoz – ha megcsináljátok, várom a tapasztalatokat és a képeket kommentben! :)

colors

(Visited 255 time, 1 visit today)