Wonders of Wednesday #7

Modern menyasszonyi ruha //Truvelle// “Légy hálás azért, aki ma vagy, és harcolj tovább azért, aki lenni szeretnél holnap.” //Ismeretlen// Konyhai dekoráció //Zóra praktikái// Mókus alakú nyakpárnák //Lidu// Levélkés jegyzetfüzet //The Twenty Fingers// Egy 5 éves autista kislány festménye //BoredPanda// Zöld leveles gyűrű //Mekanéma// Dalmatapöttyös jáspis nyaklánc //Kalinkati// Könnyen elkészíthető tálak //Gathering Beauty//

Extra sok mutogatni való szépség és jópofaság gyűlt össze ezen a héten, szóval úgy gondoltam, nem fogom magamat vissza, és összeállítok nektek egy nagyobbacska bejegyzést belőlük :)

Zóra blogját megnézni kötelező a héten, ez a kis fűszerpolcos dekoráció a szívem csücske lett :) Érdemes megnézni a polcon lévő kis apróságokat egyenként – nagyon klassz és ötletes. A fűszerlapátos kis kép a csúcs. Na, de nem szaporítom a szót, lessétek meg :)

A BoredPanda cikke szintén erősen ajánlott, az ötéves Iris Grace ugyanis nem mindennapi tehetség. Fantasztikusak a képek, amiket ez az autista kislány fest, nekem nagyon tetszenek az ilyen jellegű képek, és teljesen elképedtem, hogy egy ilyen pöttöm lány készíti őket. Irisnek amúgy van egy gyönyörű macskája is, aki terápiás állatként van mellette, a BoredPandán erről is olvashattok egy cikket.

(Visited 97 time, 1 visit today)