Wonders of Wednesday #14

Nyuszis kerámia tálka //alice & lois// Türkiz és bézs gyöngysor //Tumach// Málnás, lime-os jégkockák //The Lovely Drawer// Festett zsinóros nyaklánc //I spy DIY// Aranypöttyös virágcserép //Show Me Pretty// Lenmagos róka párna //Borgica//

Még mindig nehezen állok át arra, hogy tél van: egyszer karácsonyi inspirációkat nézegetek, másszor meg lelkesen olvasgatom a szembejövő blogok nyári bejegyzéseit, és olyan jópofa dolgokat találok, mint a fenti málnás jégkockák :)

A fenti gyűjteményből most az abszolút kedvencem Lenko, a róka. Nekem kiskoromban sópárnám volt, amit a radiátoron melegítettünk, ha szükség volt rá, és nagyon jót tett a fájós füleknek. De ez a kis rókás lenmagpárna ezerszer menőbb, mint amilyen az én sópárnám valaha is volt. Lessétek meg a Meskán, van belőle lány róka és mosómedve is.

Három kézműves ötletet is találtok az összeállításban: a nyuszis tálat, a zsinóros nyakláncot és a pöttyös cserepet. Mindegyik gyorsan és könnyen elkészíthető, én nagyon szeretném legalább az egyiket kipróbálni, ha lesz időm rá. Nektek melyik a kedvencetek?

(Visited 81 time, 1 visit today)