Wonders of Sunday #44 és az új játékszabályok

Virágos ruha //Chotronette// Virágos táska //Bloomingdale’s// Virágos fülbevalók //JooJoo Land// Virágos fánkok //The Merrythought//

Virágba borítottam az eheti, igencsak megkésett összeállítást, remélem ti is annyira szeretitek majd, mint én :)

A késés oka, pedig hogy a munka mellett még nem sikerült megfelelő egyensúlyt kialakítanom (ez egy meglehetősen hosszú folyamat lesz, de az ilyesmi sosem megy egyről a kettőre), és jelenleg nagyon nagyon kevés időt tudok csak szánni a blogra. Tény, hogy a blog szerkesztése/írása eddig sem szerepelt életem top-prioritásai között, így aztán most végképp kicsúszott a kezemből az egész.

Ahogy azonban láthatjátok, harcolok keményen :) Nem tervezem abbahagyni, de tény, hogy amit a fősuli mellett megengedhettem magamnak, az most nem működik. Hosszabb távon remélhetőleg megtalálom az egyensúlyt, de amíg oda nem jutok el, addig kicsit megritkítom a bejegyzéseket is, illetve a Wonders of Wednesday rovat megkötések nélkül feltűnhet a hét bármely napján :) A kommentekre is lassabban fogok válaszolni, de ez ne rettentsen el senkit, mindenkinek írni fogok legalább egy héten belül – nem mindig vagyok elég összeszedett estére ahhoz, hogy akkor válaszoljam meg a hozzászólásaitokat, és nagyon szeretnék érdemben válaszolni mindenkinek (különösen azért, mert többnyire ti is hosszabb véleményeket, gondolatokat fogalmaztok meg számomra, amiért nagyon hálás vagyok, és úgy gondolom, hogy ilyenkor jár nektek is az átgondolt, értelmes válasz :)).

Szóval ez van, túlélő üzemmódba kapcsolok. Remélem azért továbbra is maradtok itt páran, akik a megritkult bejegyzések ellenére is benéztek hozzám néha ;) Köszi a türelmet és a megértést!

(Visited 114 time, 1 visit today)