Világszép vintage tárcák – Barbi varr

Mindenek előtt, szolgálati közlemény: öröm és boldogság, íme itt az első post, ami a blog túlélését szolgálja. Köszönöm szépen azt a sok kedves kommentet, amit írtatok, és hogy megosztottátok velem, mit gondoltok erről az egész helyzetről, nagyra értékelem (a hétvégén pedig válaszolni is fogok mindenkinek :)). Úgyhogy most hajrá, itt egy post, ami tőlem nem idegen módon egy kis vizuális habzsi-dőzsi a szép dolgok szerelmeseinek :) Köszi, hogy kitartotok mellettem!

Szóval Barbi varr. Már nem emlékszem, hogyan akadtam rá, de az tény, hogy már nagyon nagyon hosszú ideje követem Barbi munkásságát Facebookon. Mindenesetre szerelem volt első látásra. Barbi javarészben pénztárcákat és kis-táskákat varr, de repertoárjában találunk csipkeékszereket, esküvői kellékeket, és lakásdekorációs apróságokat is. Az én kedvencem a pénztárca csattal záródó mobiltelefon tokok (amint lesz egy tisztességes telefonom, rendelni fogok egyet, egyszerűen szerelmes vagyok ezekbe a tokokba). Az anyagok, amikkel dolgozik, nagyon változatosak, és egytől-egyig mesések. Rengeteg különböző technikával kerülnek fel minták és díszek a tárcákra, és ebben hatalmas sokszínűségben mégis van a termékeknek egy egységes stílusa, amit külön imádok, nem minden kézművesnek sikerül ilyen jól megteremteni ezt az egyensúlyt.

Úgyhogy keressétek meg Barbit Facebookon, ha valami kellemes és bájos esztétikai élményre vágytok. Ja, és van webáruháza is!
(Visited 422 time, 1 visit today)