Újabb 5 outfit blog, amit érdemes követni

Emlékeztek, megígértem, hogy lesz még ilyen! Mert attól, hogy nem vagyok divatszakértő, még imádom, ha másnak van érzéke hozzá. És nekik tényleg van :) Szóval, hölgyeim (és uraim?), íme további öt olyan blog, amit érdemes meglesnetek, ha szeretitek a stílusos outfiteket. (A sorrend továbbra is jelentéktelen.)

1. Panni (Panka’s beauty)

Panni egyszerűen bájos :) Az egész blogja ilyen, az outfitjeit pedig azért szeretem különösen, mert nem bonyolítja túl őket, a legtöbbje egyszerű alapdarab, némi különlegességgel feldobva. A második képen látható összeállítás óta akarok kalapot!

2. Melissa (Media Marmalade)

Ha “nagy” leszek, ilyen szeretnék lenni! Elegáns, visszafogott és mégis egyedi. Ja, és Melissa is nagyban hozzájárult ahhoz, hogy fontolóra vegyem a kalapokat ;)

3. Aimee (Song of Style)

Aimee messze elegánsabb, mint amilyen én valaha is leszek, de attól még imádom. Ráadásul a testvérével nemrég nyitották meg saját webshopjukat, ahol jelenleg jópofa felsőket árulnak.

4. Henar (… Oh My Vogue!)

A listán ő az, aki a “legfrissebb” nálam, még nem követem olyan hosszú ideje. A lenti két, rózsaszínes összeállítás azonban teljesen meggyőzött arról, hogy igenis különleges bloggal állok szemben. Nagyon sok különleges ruhadarabot vonultat fel, nem győzök irigykedni ;)

5. Laura (The Band Wife)

Laura vagány, és pont ezért szeretem :) Nem rég pedig felébresztette bennem a zöld ruhák iránti vágyat (már majdnem vettem is egyet). Hiába, aki a macskákat szereti, rossz ember nem lehet :)

(Visited 166 time, 1 visit today)