A few of my favorite things #15 – Tavaszi tónusok

Annyit szöszöltem ennek a bejegyzésnek a megírásával, hogy lassan összeáll a fejemben a következő kedvences poszt anyaga is :) Mindenesetre nem akartam, hogy úgy múljon ez a tavaszi időszak, hogy nem mutattam meg nektek, mik örvendeztettek meg különösen az utóbbi hónapokban. Tekintsetek vissza velem, és ha van kedvetek, osszátok meg ti is a tavaszi kedvenceiteket!

tavaszi tónusok

Maybelline – The Nudes szemhéjpúder paletta

Őszintén, már vagy egy éve fontolgatom, hogy be kellene szerezni egy rendes szemhéjpúder palettát, de mivel tisztában voltam vele, hogy ilyesmiből egész biztosan nincs egynél többre szükségem, így végül áprilisig halasztgattam a dolgot. Volt időm nézelődni és utánaolvasni a dolgoknak, és nagyon örülök, hogy végül a képen látható darabot választottam, mert a színei azonnal levettek a lábamról. Nagyon szeretek vele dolgozni, szuperül kombinálhatóak a színei, ez tényleg egy olyan darab, amit ki fogok használni. 

tavaszi tónusok

Essence – the velvets szemhéjpúder

Tekintsünk el attól, hogy kétszer egymás után rakok szemhéjpúdert a listába. Itt kell lenniük, ez van. Ezt a mono púdert a tesómtól kaptam névnapomra, és annyira tökéletes színe van, hogy az valami hihetetlen. Ha reggel nincs kedvem azon gondolkodni, hogyan sminkeljem a szemem, akkor itt a válasz a kérdésemre, mert ezzel tuti jó lesz. Hatalmas meglepetés volt nekem, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen egyszerű színbe ennyire beleszeretek majd.

tavaszi tónusok

All You Can Move kártya

Azt hiszem, eddig ez a legszokatlanabb kedvenc az ilyen listáimban :) Az új munkahelyemen plusz juttatásként kapok AYCM kártyát, és rögtön rajongója lettem a koncepciójának. A lényeg, hogy sok-sok edzőterem, jógastúdiók és egyéb sport létesítmény fogadja el, és bárhol vehetsz velük napijegyet, a trükk a dologban annyi, hogy naponta “csak” egyszer használhatod a kártyádat. Ezzel megszűnnek az órarend kötöttségei, és teljesen a heti teendőimhez tudom igazítani a sportolást. Ráadásul kipróbáltam olyan csoportos órákat is, amiken eddig még sosem vettem részt, de így szívesebben kísérletezem. Szerintem még sosem jártam ilyen gyakran és lelkesen edzeni, anékül, hogy bárki noszogatna :D

tavaszi tónusok

Oriflame parfüm – Innocent White Lilac

Ezt a parfümöt karácsonyra kaptam, de már akkor megállapítottam, hogy igazi tavaszi illata van: így aztán márciusig nem nagyon használtam. Most viszont az egyik legnagyobb kedvencem. Pedig már egyszer említettem nektek, hogy annyira nem vagyok nagy parfümös, de ez most tényleg teli találat. És igazi-igazi orgona illata van :)

tavaszi tónusok

Új sportcipők a rohangálós napokra :)

Egy jó utcára való sportcipő nálam ősidők óta alapdarab. Amikor hosszabb sétára indulok (vagy amikor már minden más cipő feltörte a lábamat, és tiszta seb a sarkam), akkor kell valami kényelmes, amiben bírni fogom az utat. Tavasztól őszig velem van, és akár szoknyához is felveszem, nagyon laza :) Az előzőt tavaly annyira rongyosra hordtam, hogy idén már hordhatatlannak bizonyult. Komoly megfontolás után (ha nem töltöttem másfél órát a cipőboltban, akkor egy percet sem, pedig tőlem eléggé idegen az ilyen viselkedés) ezt a szuper szürke darabot választottam. Azóta többszörösen tesztelve, bírja a hosszú sétákat ;)

(Visited 252 time, 1 visit today)