Szülinapi visszatekintő – A második év top 10 blogbejegyzése

Tavaly is volt ilyen poszt, idén sem szerettem volna kihagyni :) Idén is sok különböző témában posztoltam nektek, most pedig az olvasottsági mutatók alapján rangsoroltam nektek az utóbbi két év során posztolt bejegyzéseket. Akik már olvasták őket, ők most nosztalgiázhatnak egyet, akik pedig év közben csatlakoztak a blog olvasóihoz, kaphatnak egy ki ízelítőt a javából. Nem győzöm eleget ismételni, mennyire klassz, hogy itt vagytok, olvastok és kommenteltek nálam, minden visszajelzés bearanyozza a napomat! Most pedig térjünk át a legjobbakra:

1. Mihez kezdj egy üres jegyzetfüzettel?

Bevallom, teljesen meglepett, hogy ez a poszt került az első helyre – nem mintha nem érdemelné meg, nagyon élvezetm az összeállítását, és külön örömet okoz, hogy titeket is inspirált és szerettétek. Egyszerűen csak nem számítottam ekkora sikerre :) Annak, aki esetleg még nem olvasta ezt a cikket: azoknak próbálok ötletet adni, akik hozzám hasonlóan hörcsög módjára gyűjtik a szebbnél-szebb füzeteket, de nehezen szánják rá magukat, hogy megtöltsék a lapokat tartalommal.

2. Futás kezdőknek

Szintén nagyon örülök, hogy ez a bejegyzés is a legnépszerűbbek közé került, mert olyan témával foglalkozok benne, ami nagyon sokat jelent nekem. Több mint egy éve kezdetem el kocogni járni, hogy javítsam az állóképességem, és ugyan még mindig hosszú út áll előttem (hogy egy szintre kerülhessek a noromális emberekkel :)), mégis büszke vagyok arra, hogy meddig jutottam, és remélem hogy ezzel a cikkel titeket is bátorítani tudlak arra, hogy küzdjetek meg a saját korlátaitokkal.

3. Élmények és tanulságok: ilyen volt a Digital Divas!

Tavaly október végén részt vettem a Digital Divas blogger konferencián, ami hatalmas élmény volt, tele izgalmas előadásokkal és klassz emberekkel, ka teljesen amatőr szárnypróbálgatóktól kezdve az abszolút profi, sok éves tapasztalattal rendelkező bloggerekig. A beszámolómmal igyekeztem egy kis bepillantást nyújtani azoknak, akik nem lehettek ott, összegezve az élményeket és a tanulságokat. A posztot egyébként a Cosmopolitan is kiemelte az oldalán.

4. 10 különleges könyv, amit 2015-ben olvastam

Ez szintén meglepett, de igazából csak magamat tudom ismételgetni: ebben a posztban olyan könyveket ajánlottam nektek, amik számomra kiemelkedőek voltak 2015-ben, és szerettem volna nektek is a figyelmetekbe ajánlani őket :)

5. 5 kedvenc royalty free stock fotós oldalam

Már a kezdetektől törekedtem arra, hogy jogtiszták legyenek a blogra posztolt képek. Nagyon szeretném, ha mindig saját fotókat használhatnék illusztrációként, de ha ez nem is valósul meg, akkor is nyugodtan támaszkodhatok a royalty free stock fotós oldalak kínálatára. Az öt kedvencet aszerint választottam ki, hogy melyik forrásból használtam a legtöbb képet a bejegyzéseimben.

6. Mit főzzek? – Kaja adatbázis kialakítása menütervezéshez

Dolgozó felnőtt életem első nagy vívmánya volt ez a doksi, amiről ebben a posztban meséltem nektek :) Mióta heti néhányszor magamra főzök, nekem kell odafigyelnem arra, hogy kellően változatos ételeket készítsek, amellett pedig figyelembe kell vennem azt is, hogy mi van éppen otthon, hiszen egy két fős háztartás sokszor nem fogyasztja el a teljes kiszerelést valamelyik hozzávalóból.

7. Csináld magad! Horgolt kosár

Nagyon örültem, hogy egy DIY poszt is bekerült a legnagyobb kedvenceitek közé, hiszen ez utóbbi évben egyre több ilyen jellegű bejegyzést posztoltam. Ez a kosár azért is különleges, mert ennek az elkészítése volt az egyik leghfőbb motivációm, hogy megtanuljak horgolni. Most éppen körömlakkokat tartok benne :)

8. Blogírás – Az első év tanulságai

Vicces, hogy ez a bejegyzés is helyet kapott itt, hiszen pont egy évvel ezelőtt, a blog első szülinapjára írtam. Örülök, hogy számotokra is hasznosnak bizonyult ez a bejegyzés. Én nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a következő időszak, hogyan változnak majd évről évre a megfogalmazható tanulságok – szurjoljatok, hogy még sok ilyen összegző bejegyzést írhassak :)

9. 5 dolog, amit a futásnak köszönhetek

Megmosolyogtam, hogy mindkét futásról szóló posztom bekerült a top 10-be, hiszen nem vagyok a téma szakértője, csak szerettem volna kibeszélni magamból a tapasztalatokat, mert olyan sikereket értem el ezen a területen, amik saját magamhoz képest óriásiak – viszont az átlagemberhez képest elhanyagolhatóak. Mindenesetre örülök a sok pozitív visszajelzésnek, és hogy ti is megosztottátok a saját tapasztalataitokat :)

10. Know your copyrights! – Jogi tudnivalók bloggereknek

Így a végére mégegy blogos bejegyzés csúszott be, nekem ez a személyes kedvencem. Már írtam az royalty free stock fotós bejegyzésnéz is, hogy nagyon fontosank tartom, hogy jogilag a lehető legtisztább legyen a blogom, ezt a bejegyzést pedig egy olyan előadás inspirálta, amiből rengeteget tanultam erről a témáról. Nagyon szeretném, ha mások is fontosnak és a sajátjuknak éreznék ezt a célt, ezért külön öröm, hogy ez a poszt bekerült a top 10-be :)


Ezek voltak az utóbbi egy év kedvencei, köszönöm hogy olvastátok és szerettétek őket :) Ha volt olyan nagy kedvenced, ami nem került be a posztba, mindenképp írd meg kommentben!

(Visited 213 time, 1 visit today)