Relaxáló fürdő – Narancsos fahéjas pezsgőtömb a Borza Szappantól

Alapvetően nem terveztem ilyen jellegű bejegyzést a blogra, de ez most annyira pozitív élmény volt, hogy el kell mesélnem nektek is :) Imádom a színes, szagos fürdőket, a tavalyi vizsgaidőszakban pedig arra is rájöttem, hogy egy kád illatos, habos meleg víz csodákra képes, nagyon sokat segít abban, hogy egy-egy nehezebb vizsga után (vagy még a felkészülés izgalmai között) levezessem a feszültséget.

A Borza Szappan Manufaktúra termékeivel már jó ideje szemeztem, de végül nem magamtól jutottam el a vásárlásig – a párom keresett natúr szappant magának és a szüleinek, amikor rátalált a Borza Szappan honlapjára. Kérdezte, hogy akarok-e rendelni én is valamit. Éppen el vagyok látva finom illatos szappanokkal, nem kellett semmi… Aztán megláttam a pezsgőtömböket :D A gyengémre tapintottak ezzel, főleg mert csak 270 Ft-ba kerül egy darab.

A narancsos fahéjas darabot választottam, és valami csoda volt. Tegnap este egy fárasztó hét lezárásaként úgy döntöttem, hogy forró és illatos fürdőt veszek. A pezsgőtömb fantasztikus narancs illatot varázsolt a fürdőszobába – ugyan az az illat, mint amikor nekiül az ember narancsot pucolni egy téli estén. Plusz egy pici fahéj. Nagyon élveztem a fürdőt, ki sem akartam szállni a kádból, nagyon jól ellazított. Alig várom, hogy kipróbálhassam a többi pezsgőtömböt is. Nagyon jó minőséget hoz, meglepően alacsony áron :)

(Amúgy végig szaglásztam a párom szappanjait is, nagyon jó illatuk van azoknak is, plusz igazán mutatósak :))

A kép forrása: borzaszappan.hu

(Visited 135 time, 1 visit today)