Nyugis délelőtti séta a Várkert Bazárban

Nem rég volt egy szabad délelőttöm, alig kellett valamit elintéznem. Már elég jó idő volt ahhoz, hogy ezt az időt ne a négy fal között, a laptopom fölé görnyedve akarjam eltölteni, így kerestem magamnak valami jobb elfoglaltságot: egy rövid felfedező séta keretében meglátogattam a Várkert Bazárt. Azt hiszem, egy februári délelőttnél keresve sem találhattam volna jobb alkalmat erre – a hely ugyanis gyönyörű, biztos vagyok benne, hogy amint jó idő lesz, hemzsegni fog a turistáktól. A látogatásom napján azonban alig néhányan lézengtünk a környéken, így aztán volt időm mindent alaposan szemügyre venni, és nyugodtan elgyönyörködni a hely szépségében.
Extra jó hír fotósoknak: a sok egyéb szépség mellett a sok oszlop és boltív nagyon jó fotólehetőségeket nyújt keretes kompozícióhoz :) Imádnék itt portrézni. Plusz a kilátás is nagyon jó, látni a Lánchidat, a Parlamentet, a Citadellát.


Érdemes elveszni a részletekben. Csak egy kis ízelítő pár kép erejéig, aztán fedezze fel mindenki maga; én nem tudtam betelni a sok különleges aprósággal.
A Bazár mellett pedig kisebb épületként ott áll a Várkert Palota – szintén nagyon szép :)

(Visited 197 time, 1 visit today)