A few of my favorite things #8 – Milani rúzsok

milani

Vannak olyan dolgok, amiket hosszú heteken át használok, és egy hosszabb összecsiszolódási folyamat során lesz a jó termékből kedvenc. És vannak olyan dolgok is, amik az első kipróbálástól különleges helyet foglalnak el a szívünkben, és azonnal a kegyeinkbe férkőznek. A Milani rúzsokkal az utóbbi történt, ezért hát meglehetősen hamar kivívtak maguknak egy saját posztot a blogon.

Bevallom, már nézegettem a Milnait egy ideje, de nem igazán éreztem a késztetést arra, hogy rendeljek – egyszerűen úgy gondoltam, hogy nekem nincs szükségem ilyesmire, úgysem sminkelek annyit, jók nekem az olcsóbb rúzsok és más kozmetikumok. Aztán egy márciusi délutánon szembejött velem Panka posztja, egy csomó Milani termékkel; mindegyik csodaszép. És ahogy olvasom a bejegyzést, látom, hogy van kupon kód, meg kedvezmény, meg ingyenes szállítás (meg ajándék, de afölött valahogy elsiklottam). Az allergia szezon kezdetére való tekintettel (amikor folyton viszket a szemem, ezért nem is nagyon sminkelem), két rúzs landolt a kosaramban.

milani
milani

Ami most következik, az ömlengés képekben és szavakban. A nude rúzsok a gyengéim, így két ilyen árnyalatot választottam, a 26-os Nude Créme és a 60-as Matte Innocence lett a befutó, mindkettőnek van némi rózsaszínes beütése. Plusz, ajándékba érkezett még egy szájfény is 06-os Ravish Raspberry színben (kicsit sötét, magamtól biztosan nem választottam volna ilyen színt, de nem áll rosszul, úgyhogy biztosan fogom is használni :)).

A rúzsok egyszerűen csodásak. Gyönyörű a színű, és sokkal tartósabbak, mint azok a rúzsok, amiket eddig használtam (bár lehet, hogy ez csak engem minősít :D). Nagyon szép a csomagolásuk, oda vagyok az ilyen kis elegáns darabokért. És hát az illatuk… Olyan finom gyümölcsös illatuk van, hogy nehéz megállni, és nem beléjük harapni. Ez utóbbi tulajdonságuk engem teljesen váratlanul ért, és azt hiszem, ez váltotta ki nálam az azonnal szerelmet. Még csak pár hete használom őket, de nagyon elégedett vagyok velük. Úgy néz ki, nem ezek lesznek az utolsó Milani rúzsaim. Ti milyen rúzsokat használtok? Kedvenc márka vagy árnyalat? Írjátok meg!

milani
milani
milani
milani
milani
milani
milani
milani

(Visited 383 time, 1 visit today)