Mi van a neszesszeremben?

Flickr-ön egy időben népszerű volt a “What is in your bag?” kihívás, aminél egy képet kellet készíteni a táskádról és annak tartalmáról. Ebből azután rengeteg verzió született, ez a neszesszeres az egyik változat.

Úgy gondolom, hogy elég sok sminkes holmit halmoztam fel az utóbbi egy-két évben (bár lehet, hogy ez csak magamhoz képest számít soknak, és sokatoknak kevés lenne :D), de mivel minden héten ingázom Budapest és a szülővárosom között, kénytelen voltam kitalálni, hogy ezekből mik azok, amikre mindig szükségem lehet :) Szóval a neszesszeremben az alap dolgok utaznak velem. Ahogy látni fogjátok, a viszonylag olcsóbb márkákból szoktam választani magamnak, legalábbis jelenleg főleg ilyen holmik találhatóak nálam. Mutatom is, hogy micsodák!

Miss Sporty SoClear korrektor és púder

Ez a páros évek óta velem van. Kellemesen el tudom velük tüntetni az eltüntetni valót (amit meg nem tudok eltüntetni, azt kétlem, hogy mással meg tudnám oldani anélkül, hogy ne lenne feltűnően vakolat hatása). Anno azért vettem ezt, mert ajánlották kipattogott bőrre is, és nekem tényleg bevált. Szóval a bőröm megszerette, így megszerettem én is :)

Essence Silky Touch pirosító –  life’s a cherry

Alapvetően világos bőröm van. Nem rettenetesen világos, de azért elég “betegesen” tudok kinézni néha, főleg télen. Anyukám csak friss levegőnek hívja a pirosítómat, mert tényleg olyan lesz tőle az arcom, mintha épp sétáltam volna egy jót odakint. Örök hála az Essence-nek, hogy segít egészséges embernek kinéznem a mindennapokban :D

MissSporty fekete szemceruza

Tudom, hogy a vízvonalba húzott fekete vonal optikailag szűkíti a szemet, de én ezt annyira nem tartom vészesnek – eddig még mindenki szerint jól állt :D Nem húzom ki mindennap a szemem, ha viszont igen, akkor nem szeretem túlbonyolítani.

Essence Get Big Lashes szempillaspirál

Őszintén, ez most egy ideiglenes darab. Előtte volt egy fantasztikus Maxfactor spirálom, amit imádtam. Amikor újat kellett volna vennem, szívtam a fogamat, hogy drága lenne megint Maxfactort beszerezni, úgyhogy tettem egy próbát, és ezt sikerült leemelnem a polcról. Nem mondom hogy rossz, a maga nemében hozza, amit kell, de soha nem ér fel a Maxfactor magasságaihoz (mondjuk árban is majdnem harmadannyiba kerül).

Essence Sun Club Glamour To Go szemhéjpúder – South Beach

Életem legjobb vétele, azt hiszem 400 Ft-ra volt leárazva a Rossmannban, úgyhogy nem sokat vacilláltam azon, hogy megvegyem-e. Nagyon szeretem a barnás árnyalatokat benne, nagyon szép színűk van, gyakran használom őket. A kékeket nem nagyon használom a palettáról, nem az én színeim. De a sárga igazi meglepetés volt, nem hittem, hogy jól állhat, pedig de :)

NYC Applelicious ajakápoló – Caramel Apple

A szívem szakad meg, amiért eltűnt Magyarországról. Vagy legalábbis a Rossmannból biztosan, mert akárhol kerestem, nem találtam az állványt, csak néhány maradék darabot az akciós dolgok között. Az ajakápolót úgy kaptam ajándékba, és zseniális választás volt, hamar megszerettem, mert pont csak egy leheletnyi színt és fényt ad az ajkaimnak, de az nekem pont elég a mindennapokban :) Nagyon szeretem, nem tudom mihez kezdek, ha elfogy…

Ez volt az én alapfelszerelésem, amit nagyon szeretek :) Nektek mik azok a darabok, amik mindenhová elkísérnek benneteket?

(Visited 152 time, 1 visit today)