Inspiring Clicks #11 – Január ’17

Január ’17

Az új év kezdetével a bloggervilág is valami egészen új lendületet kapott :) Januárban csak úgy dúskáltam a jobbnál jobb írásokban, rengeteg olyan posztot olvastam, ami segített abban, hogy a januári szürkeségben se veszítsem el teljesen az újévi lendületemet. A mai bejegyzésben a nyolc számomra legkedvesebbet találhatjátok meg ezek közül, de ha van kedvetek nézelődni, Bloglovin’-on mentettem el még legalább ugyanennyit! Lessétek meg a legjobb évkezdő posztokat, és ha kiegészítenétek még valamivel a listát, azt mindenképpen osszátok meg a kommentek között!

Január ’17írta: Cupcakes & Cashmere
2017-ben az egyik fő célom, hogy gatyába rázzam a karrieremet, és kezembe vegyem a szakmai fejlődésem alakulását. Ez a cikk egy remek kezdőlökést adott ahhoz, hogy megkezdjem az újratervezést, és lépéseket tegyek a megvalósítás felé is. Ha te is úgy érzed, hogy a karriered nem a megfelelő irányba halad, akkor ez a blogposzt nagyon jó kiindulási alap lehet számodra is! 

Január ’17írta: Annuschka Rees
Annuschka rendszerint zseniális tippeket ad a mindennapi öltözködéshez és a ruhatár kialakításához, ez a cikke pedig igazi újévi motivációs bomba. Nem csak a divatról szól, hanem főként arról, hogyan találd meg a saját stílusodat, és ezzel együtt hogyan válj magabiztosabbá. A személyes stílus megtalálása kreatív folyamat, az öltözködésen keresztüli önkifejezés pedig segít leküzdeni a gátlásokat, és a mások elvárásaitól való félelmet.

Január ’17írta: Maison
Andi kihívása az első pillanattól fogva érdekesnek tűnt, és nagyon kíváncsi voltam a végeredményre. Tetszett, hogy a működő és életképes gardrób összeállítását tűzte ki célul, és hogy végül sikerült olyan ruhatárat kialakítania, amiben valóban minden darabot öröm hordani. Nem mondom, hogy holnap én is nekivágok egy ilyen kihívásnak, de az mindenképpen tanulságos, hogy lehet leállni az impulzus vásárlással, és nem tartogatni a fölösleges holmikat.

Január ’17írta: Kittenish
Továbbra is az emberiség azon szerencsés részéhez tartozom, aki nem szenved semmi olyan betegségtől, ami kihatna a táplálkozására – ennek ellenére, hajalmos vagyok túlzásba vinni a nassolást. Zsófi cikke azért tetszik, mert megmutatja, hogyan lehet cukor nélkül élni úgy, hogy közben nem feszülsz bele a dologba. Mindig vannak alternatív megoldások, csak meg kell találni azt a pontot, ahol a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad :)

Január ’17írta: Urban:Eve
Amióta a munkahelyemen sokat ülök a gép előtt, azóta valahogy kevesebb kedvem van itthon is a laptop előtt görnyedni. Ha valaki ír rám, azt látom telefonon, és utána eldönthetem, hogy elég fontos-e a dolog ahhoz, hogy azonnal válaszoljak rá, vagy hagyjam pihentetni a dolgot reggelig. Via a saját offline tapasztalatairól ír, hogy miért érdemes kicsit elszakadnunk a képernyőktől, és hogyan hat mindez ránk. Ha függőnek érzed magad, ez a cikk biztosan segíteni fog, hogy kikapcsolj egy kicsit :)

Január ’17írta: Marmalade
Örökös harcot folytatok azért, hogy ne lustuljak el, és a mindennapi mozgás valóban szokásossá váljon nálam. Ebben a cikkben öt nagyon egyszerű, mindenki által hasznosítható tippet találtok, ami segít abban, hogy aktívabbá tegye az életeteket. Egyik sem kerül semmibe, a legtöbbre alig kell egy kis plusz időt szánni, de tapasztalatból tudom, hogy mennyi mindent meg tud változtatni az, a napi félórát sétálsz, vagy a lépcsőzést választod a lift helyett.

Január ’17írta: bookworm katacita
Be kell vallanom, imádom az ilyen listákat (én is erősen gondolkozom egy ilyenben, most, hogy nyáron betöltöm a 25-öt). Szerintem szuper dolog így összegezni az évek tapasztalatait. Rengeteg pozitív és humoros tanulság gyűlik így össze, amin csak csendesen mosolyog és bólogat az olvasó a képernyő előtt.

Január ’17írta: From Roses
És így a végére itt van még egy nagy adag pozitív gondolat 2017-re. Sokszor érzem azt, hogy túlzottan negatívan gondolkodom, és nehezen lépek túl apróbb nehézségeken. Az ehhez hasonló bejegyzések mindig figyelmeztetnek rá, hogy próbáljam pozitívabban szemlélni az életet, és tudatosan ilyen irányba terelni a gondolataimat is.

Kép forrása: Unsplash

(Visited 317 time, 1 visit today)