Inspiring Clicks #8 – Október ’16

Hihetetlenül hamar eltelt ez a hónap, csak úgy kapkodtam a fejemet. Talán emiatt is, valahogy kicsit nehezebben állt össze ez a bejegyzés a szokásosnál – kicsit elvesztettem a fonalat a blogvilágban, így sokszor éreztem azt, hogy nincs türelmem végig olvasni egy-egy bejegyzést. Végül azonban nem kellett aggódnom amiatt, hogy nem lesz mit megmutatnom nektek ebben a rovatban – most is össze tudtam nektek válogatni nektek 6 olyan cikket, amit örömmel olvastam, és szeretettel ajánlok nektek is. Lássuk, melyek voltak ezek!

írta: Piffeny
Itt egy nagyon jól összeszedett, gondolatébresztő lista azoknak, akik – hozzám hgasonlóan – gyakran kapják magukat azon, hogy magyarázkodnak olyan dolgok miatt, ami igazából teljesen a magánügyük, és nem kell igazolniuk őket senkiknek. Nagyon szeretném elsajátítani azt a hozzáállást, hogy amikor valaki megkérdőjelezi azt aki vagyok, vagy azt, ahogyan élek, akkor lazán elintézhessem annyival, hogy nekem így jó. Egy-egy ilyen bejegyzés pedig mindig ráterel a helyes irányra :)

írta: Csillagsarok
Ebben a hónapban én is foglalkoztam már a napvégi kikapcsolódás témájával – az utóbbi néhány hónapban ez nagyon aktuális lett számomra. Nagyon örültem Ági cikkének, mert egy csomó olyan dolgot gyűjtött össze, amik segíthetnek abban, hogy egy hosszú nap után poztívabb szemléletben fejezzem be a napomat.

írta: Imelda Green’s Handmade Products
Íme egy remek cikk azoknak az alkotóknak, akik nem csak a fióknak szánják a kreálmányaikat. Szerintem nagyon insporálóka ezek az ötletek, és az ünnepek közeledtével nagyon jó ötleteket adhat a szeretteid megajándékozására is – nálam például már több éve hagyomány, hogy a legjobb természet, város és csendélet fotóimból egy naptárat készítek a családomnak ajándékba.

írta: Cupcakes and Cashmere
Ha valaki lakott már albérletben, akkor tudja, hogy a dekorációs lehetőségei viszonylag limitáltak. Ez leginkább a lakhely ideiglenessége miatt van (sosem lehet tudni, végül meddig maradsz egy albérletben), így hát az ember igyekszik spórolni a dekoráción, hiszen ki tudja, illeni fognak a dolgai a következő helyre, vagy éppen a végleges lakásába. Ez a cikk abban segít, hogyan tudod otthonossá varázsolni a lakásodat úgy, hogy közben minimalizáld a kiadásaidat. Van benne pár nagyon jó ötlet, érdemes végig olvasni.

írta: Pareto Lánya
Úgy érzed sosincs igazán rend körülötted? Akkor itt az ideje, hogy változtass a szokásaidon. Én már néhány hónapja dolgozok ezen, de néha szükségem van egy új löketre – ez a bejegyzés nagyon jó löketet adott az elmúlt hónapban ahhoz, hogy újragondoljam a szokásaimat, és apró lépésekben ismét elkezdjek ahhoz közelíteni, hogy a káoszt egy bizonyos szint alatt tartsam :)

írta: The Everygirl
Október a mellrák elleni küzdelem hónapja, így amikor megláttam, hogy a kedvenc blogmagazinom foglalkozik a témával, azonnal tudtam, hogy bekerül majd a havi kedvenceim közé. A cikk írója elmeséli a saját történetét, a diagnózistól a kezeléseken át a gyógyulásáig. Amellett, hogy a története nagyon megható, sok olyan tanulásos részletet találunk benne, amit fontos megjegyeznünk ahhoz, hogy odafigyeljünk a saját egészségünkre, vagy támogatni tudjuk a környezetünkben azokat, akik betegségtől szenvednek.


Ezek voltak az én favoritjaim ebben a hónapban – remélem ti is találtatok a fenti bejegyzések között kedvetekre valót. Most pedig ti jöttök: osszátok meg a kommentek között a ti kedvenceiteket! :) 

(Visited 380 time, 1 visit today)