Inspiring Clicks #5 – Július ’16

Mostanra vannak blogok, amik vissza-vissza térnek ebbe a rovatba, és ez eléggé elgondolkoztatott. Úgy értem, én magam is írok, pontosan tudom, hogy mennyi munka van a mögött, ha valaki megpróbál hétről-hétre, hónapról-hónapra minőségi tartalmat előállítani. Ez bizony nem egyszerű dolog, és sokszor bizony nem úgy sikerül, ahogy az ember elsőre elképzelte. Épp ezért, lenyűgöz, hogy vannak bloggerek, akik minden hónapban el tudnak varázsolni valamivel, ami annyira tetszik, hogy én is megosszam őket a saját blogomon. Emellett pedig szerencsére folyamatosan vannak újoncok is, akiket bemutathatok itt nektek, bizonyítva azt, hogy néhány nagy kedvenc mellett bőven jut hely még tehetséges bloggereknek :)

írta: The Everygirl
Mostanában rákaptam a karrier témájú cikkekre, de őszintén szólva kevés olyat találok, ami a túlzottan általánosító és üres tanácsokon kívül mással is szolgálna. A The Everygirl cikke azért is nagyon jó, mert nem csak abban segít, hogy hogyan ismerheted fel, ha már túlnőttél a jelenlegi munkádon, de ahhoz is ad ötleteket, hogy milyen lépéseket tehetsz, ha észreveszed magadon a fenti jeleket. Szerintem ettől lesz igazán hasznos ez a cikk. Szóval ha úgy érzed, hogy nem azt csinálod már, amit kellene, és szükséged van egy kis plusz lendületre a változáshoz, akkor ez mindenképp hasznos olvasnivaló lesz számodra.

írta: Kittenish
Zsófi írása mosolyogtatóan bájos, és rettenetesen igaz – amikor ezeket a sorokat olvassátok, én már elmentem nyaralni, de amikor ezen a poszton dolgoztam, nem tudtam nem végig mosolyogni az egészet, mert én is pont így érzek nyaralás előtt. Már egy hete más sem tart életben, minthogy mikor mehetek szabira, és nem győzöm tervezgetni, hogy mit és hogyan intézzünk. Ha már túl vagytok az utazáson indén, akkor is olvassátok el ezt a posztot, klasszul visszaidézi az utazásra való készülődést.

írta: bits and pieces
Budapesttel kapcsolatban nem véletlenül említik olyan gyakran a travelguide-ok az architecture porn kifejezést. Már közel négy éve lakok itt, de még mindig nem tudtam betelni a budapesti épületek szépségeivel. Pont ezért, érdemes gyakran felfelé is nézni, hogy megcsodáljuk ezeket az építészeti csodákat, de ha meg is feledkeznénk erről, itt vannak Karin gyönyörű képei, amik megmutatják, milyen is Budapest szemmagasság felett.

írta: Fűszer és Lélek
Nem tudom, meglep-e még bárkit, hogy ebben a havi összeállításomba is került egy bejegyzés Esztertől. De hát ha egyszer ennyire klassz dolgokat ír :) Imádom benne a házi koszt dicséretét, ahogy leírja, hogy mennyire pozitív az, ha valaki erre is időt szán, és milyen jó, ha közösen fogyasztjuk el azt az ételt. Plusz én is azt tapasztalom, hogy mindenkinek van egy-két bevált receptje – még azoknak is, akik egy átlagos hétköznapon nem állnak neki főzni.

írta: ShapeShifter
Ha motivációt keresel edzéshez, akkor jó hírem van, ez pontosan az. Ha úgy érzed, hogy éppen baromira nincs kedved semmilyen mozgáshoz, és szeretnéd elsumákolni az edzést, akkor itt van egy kis löket ahhoz, hogy miért ne add fel teljesen. Nagyon szeretem azt a felfogást, hogy inkább kis lépésekben haladjunk, mint sehogy sem – anno ez a gondolat indított el a futás felé, és most ezt látom visszatükröződni itt is.

írta: iEmmaFashion
És így a végére egy pici divattervezős-varrni tanulós bejegyzés. Emma blogját elsősorban a csodás, egyedi outfitek miatt kezdtem el követni, ez a poszt azonban a divatot a tervezői oldalról közelíti meg, ami szerintem nagyon érdekes. Plusz én is nagyon régóta szeretnék megtanulni varrni, pusztán csak hobbiból (már voltak kisebb-nagyobb próbálkozásaim), így ebből a szempontból is érdekes volt olvasni ezt az írást.

(Visited 225 time, 1 visit today)