Inspiring Clicks #4 – Június ’16

Véget ért egy újabb hónap, úgyhogy itt az ideje egy újabb válogatásnak a kedvenc bloggereim írásaiból. A saját blogomon érzem, hogy így nyáron kicsit ellazulok, nem foglalkozok annyit bejegyzések kitalálásával és megírásával – és ezt érzem a többi blogon is, amit olvasok. Mindenki nyaralni megy, lazulás van – sokkal több a képes bejegyzés, mint a szöveges. Ami persze nem baj, ez egy ilyen időszaka az évnek. Picit nehezebb volt így kedvenceket választani, de azért így is nagyon jó az e havi felhozatal – ezúttal ráadásul a magyar és külföldi blogok egyenlő arányban képviseltetik magukat benne :)

írta: The Everygirl
Nem tudom, hogyan úszhatta meg ilyen sokáig az Everygirl hogy bekerüljön a havi ajánlómba – ők ugyanis az egyik kedven online női magazinom. Nagyon jó írásaik vannak, szinte minden nőket érintő témában. Ilyen ez is, amiben folyamatos elnézéskérésről próbálják leszoktatni az olvasóikat. Én is észreveszem magamon ezt a jelenséget – valaki nekem jön az utcán, és bár nem én vagyok a hibás, mégis automatikusan bocsánatot kérek. Az egész egy rossz szokás, ami azonban káros is lehet, így ha titeket is érint a dolog, érdemes elolvasnotok ezt a bejegyzést.

írta: Icing on a piece of cake
Szóval az úgy volt, hogy írtam nektek egy bejegyzést júniusban a futásról, amihez Bori írt egy kommentet, én ellátogattam Bori blogjára, hogy elolvassam a futásról szóló posztjait, és tessék, most itt vagyunk :) Nagyon foglalkoztat a téma, épp ezért jó volt rátalálni erre az írásra, amit egy nálam tapasztaltabb személy írt. Sokat tanultam ebből az írásból, és megerősített egy csomó olyan dolgot, ami már bennem is megfogalmazódott. Ajánlom bárkinek, aki most kezd bele bármilyen sportba, és szeretné megtartani a kezdeti lendületét.

írta: Kittenish
Vannak posztok, amik nagyon megérintenek, és ilyenkor nagyon nehéz hozzászólni vagy írni róluk, mert nem könnyű szavakba önteni mindazt, amit egy ilyen írás kivált belőlem. Ez is egy ilyen bejegyzés – érdemesebb elolvasni, mint beszélni róla. Nagyon szeretem Zsófi blogjában, hogy nagyon sok ilyen őszinte posztja van, amik egytől-egyig nagyon személyesek – én nagyon szeretem őket.

írta: Fűszer és Lélek
Egy nagyon kedves kis beszámoló a hosszú vonatutakról. Az utóbbi négy évben nekem is bőven kijutott vonaton utazásból, és néhány hónapja viszonylag gyakran járok IC-vel. Ott jöttem rá, hogyan lehet kiszúrni a nem rutinos vonatozókat: abnormálisan rá vannak készülve az utazásra, fegyvertárukból pedig nem maradhat el a rejtvényújság és a rántott húsos szendvics sem. Szóval ha kíváncsiak vagytok egy kedves vonaton-evős sztorira, itt meg találhatjátok :)

írta: The Band Wife
Laura ebben a posztban az egészséges és környezettudatos életmódról ír; arról a folyamatról, hogyan vált az évek során egyre tudatosabbá. Ami miatt bekerült ebbe a válogatásba, hogy kimondja: nem csinálja tökéletesen. Vannak hiányosságai. De a maga módján mindenki vállalhat felelősséget a környezetéért, és elég ha kis lépésekben halad. Mert legalább tesz valamit, és halad. Ha pedig mind így gondolkozunk, akkor a sok kicsi sokra megy :)

írta: a pair & a spare
Így a végére pedig jöjjön egy reggelizős poszt – mert nekem tényleg ez a nap legfontosabb étkezése :) A posztban minden rész két szempontból kerül bemutatásra – mit tegyél, ha rengeteg időd van reggelizni, és mit, hogy ha épp csak van rá 10 perced. Nekem nagyon tetszett, a receptet a végén pedig biztosan kipróbálom majd!


Ennyit a júniusról. Ti olvastatok valami érdekeset ebben a hónapban? Osszátok meg a kedvenceiteket a kommenteknél!

(Visited 230 time, 1 visit today)