Inspiring Clicks #2 – Április ’16

április '16

Esküszöm, annyira bejött a múlthónapban ez a rovat, hogy már vártam, hogy véget érjen az április és megírhassam a következőt. Valami megmagyarázhatatlan büszkeséggel tölt el, hogy az általam követett blogok mennyi fantasztikus cikket publikálnak egy hónap alatt, és hogy a végén még a legjobbak között is mazsolázgatok, hogy mi kerüljön majd be a végleges verzióba. Úgyhogy ezúttal is üzenem nektek, kedves imádott bloggereim, hogy fantasztikusak vagytok, és köszönöm azt a számtalan bejegyzést, amivel napról-napra megörvendeztettek! Most pedig jöjjenek az áprilisi kedvencek :)

április '16írta: Fűszer és Lélek
Eszter már a hónap első napján megörvendeztetett ezzel a bejegyzéssel, és annyira a szívembe lopta magát, hogy azóta többször is újra olvastam – nem tudom megunni. Annyira szépen megragadja a helyzet hangulatát, hogy szinte én is ott ülök mellettük a metrón és nézegetem a fényképeket.

április '16írta: Cherchez la Femme
Ez a bejegyzés tükröt tartott elém, pedig én a saját blogomon nem is nagyon foglalkozom beauty témákkal – viszont viszonylag sok ilyet olvasok, és így én is észrevettem magamon néhány pozitív változást. Panna egyébként az ilyen listás bejegyzések specialistája az én szememben, mindig örömmel olvasom őket, nagyon jó a stílusa :)

április '16írta: Kittenish
Bár a távkapcsolatok terén teljesen tapasztalatlan vagyok (én vagyok az a lány, aki magabiztosan választ fiút a szomszéd utcából), Zsófi írása nagyon megfogott, mert nagyon sok olyan dologra világít rá, amik minden párkapcsolatban szükségesek, lakjatok egymástól 12 percre gyalog, vagy 12 órára repülővel – csak olvassátok el külön az alcímeket, és meglátjátok :) Emellett pedig mindig szeretem, ha valaki jön, és eloszlatja az általános tévhiteket valamiről.

április '16írta: Media Marmalade
Te jó ég, hogy nekem mekkora szükségem volt erre a cikkre! Ebben a hónapban az aggodalmaim jelentős részét tette ki a karrieremmel kapcsolatos kihívások (tudjátok, mihez kezdjek az életemmel, merre induljak, merjek-e váltani, mi lesz, ha mégsem váltok, vajon elég jó vagyok-e egyáltalán a mostani pozíciómban… csupa felemelő gondolat), így nagyon jó volt, hogy egyik nap szembejött velem egy poszt, ami pont olyan dolgokkal foglalkozik, amik segítenek feloldani néhány munkával kapcsolatos feszültség forrást.

április '16írta: Kincsesfüzet
Timi írt egy hihetetlenül részletes bejegyzést a napi rutinokról, amik segíthetnek egyensúlyba kerülni. Szerettem, mert tudott még újat mondani, ami mostanában nagyon kevés életvezetéssel kapcsolatos cikknek sikerült :) Én magam is a rutinok rajongója vagyok – különösen olyan helyzetekben, amikor amúgy nagy rajtam a nyomás, és kell valami, ami megadja a vezérfonalat a mindennapjaimnak. Ha te is valami ilyesmit keresel, ez a poszt neked is életmentő lehet :)

április '16írta: Urban:Eve
Ha valakinek bőven van tapasztalata blogolás terén, az Via :) A cím viszont megtévesztő lehet, mert ez az írása nem csak a kezdő bloggereknek ér aranyat, hanem bárkinek, akinek a blogolás a hobbija. Tetszik, hogy az általános blogindításról szóló bejegyzésekkel ellentétben – amik inkább motiválni próbálnak -, ebben a posztban csupa gyakorlatias dolog van, ami után már könnyebb megtenni a szükséges lépéseket, plusz nagyon sok blogindítással kapcsolatos mítoszt is lerombol.


Nekem ezek voltak április kedvencei – most jóval gyakorlatiasabb bejegyzéseket sikerült nektek összegyűjtenem, mint a múlthónapban, de kell is a változatosság :) Írjátok meg, nektek hogy tetszettek ezek az írások, vagy osszátok meg a saját kedvenceiteket a kommentek között!

Kép forrása: Unsplash

(Visited 313 time, 1 visit today)