Inspiring Clicks #10 – December ’16

Decemberben rengeteg zseniális blogbejegyzést olvastam, de ide ma mégis csak öt posztot hoztam nektek. Ez pedig kizárólag azért van, mert december számomra a DIY, vagy még inkább a gasztro blogok hónapja volt. Eszméletlen mennyiségű zseniális recept landolt a Pinterest tábláimon (különösen, ami az édességeket illeti), úgyhogy bőven van mivel kísérleteznem a következő időszakban. Ha pedig éppen nem a sütés-főzés témájával foglalkoztam, akkor a lenti blogok bejegyzései töltöttek el a legnagyobb örömmel az év utolsó hónapjában :)

írta: Pareto Lánya
“Ezt elteszem emlékbe.” Ha annyi ezresem lenne, ahányszor ezt kiejtettem a számon, holnap felmondanák a munkahelyemen, és világ körüli útra indulnék (és még így sem költeném el a teljes összeget). Az utóbbi időben kicsit háttérbe szorult nálam a fényképek folyamatos szortírozása, de ez a bejegyzés új löketet adott ahhoz, hogy újra nekiálljak. Emellett szeretném idén alaposan átfésülni a hosszú ideje őrizgetett csetreszeket, hogy végül csak az maradjon, ami igazán fontos. Ha hasonlóra készülsz, előtte mindenképp olvasd el ezt a cikket :) 

írta: From Roses
Tudom, már elmúlt december, de azért hátha hasznosíthattok még néhány ötletet ebből a posztból, a többi meg majd jó lesz jövőre :) Szerintem nagyon fontos, hogy az év vége ne csak a karácsonyi előkészületekről szóljanak, hanem jusson benne idő egyéb kalandoknak is. Biztos vagyok benne, hogy lehetne még bőven mit hozzáadni ehhez a felsoroláshoz (te mit adnál hozzá?), de azért az alkotás, olvasás, kirándulás hármasa elég sok lehetőséget lefed ;)

írta: Urban:Eve
Ez volt az első vizsgaidőszak mentes karácsonyom, ami miatt elég nagy elvárásokat állítottam magam elé. Rengeteg sütit sütöttem (családnak, kollégáknak, párom kollégáinak, az albérletünk tulajdonosainak), igyekeztem mindenkinek klassz ajándékot kitalálni, és kidekorálni a lakást. Via cikke segített egy picit csökketeni a nyomást, amit magamra raktam, és ésszerű keretek közé szorítani az ünnepi készülődést. Végül szerintem nagyon tartalmas decembert zárhattam, így ennek a cikknek akkor is itt a helye, ha már csak jövőre lesz újra aktuális.

írta: A Beautiful Mess
Az év eleje mindig jó alkalom egy kis rendszerezésre :) Ha néhány nagyon egyszerű ötletre van szükséged a ruhatárad rendberakásához, akkor ajánlom ezt a bejegyzést, mert rögtön meghozza a kedved a pakoláshoz. (Amúgy ami még nagyon tetszik ebben a cikkben, az a tény, hogy szponzorált poszt, de mégis valódi értéket képvisel az olvasó számára is. Ritka az ilyen példa, és mindig örülök, ha ilyet látok. Blogger-corner zárójel bezárva.)

írta: Anna in the Mirror
Nem megyünk messze a gardróboktól. Anna már több bejegyzést írt a témában, de úgy gondolom, hogy ez az a bejegyzése, ami a legjobban megfogható és alkalmazható bárki más számára is. Az etikus divat mindenképp egy olyan fontos kérdés, ami mellett nem lehet elmenni, itt pedig tippeket találsz arra, hogyan vágj bele anélkül, hogy végletekben gondolkoznál.


Én ezekkel a bejegyzésekkel zártam a 2016-os évet. Nektek kik voltak a kedvenceitek az év utolsó hónapjában? Válaszokat várom hozzászólásban :)

Kép forrása: Life of Pix

(Visited 263 time, 1 visit today)