A few of my favorite things #11 – Gombékszerek a Fércművektől

fércművek

Rég volt bejegyzés ebben a rovatban – nem azért, mert ennyire kevés olyan dolog van, ami közel áll a szívemhez, hanem egyszerűen azért, mert nem mindenről érdemes postot írni. Most viszont végre találtam egy abszolút megírásra érdemes témát, ugyanis néhány hete rendeltem magamnak három új nyakláncot a Fércművek webshopjából, és úgy döntöttem, hogy ha már így alakult, megmutatom nektek azokat az ékszereket, amik igazi kedvenceimmé váltak, és mindig egy kis vidámságot csempésznek a mindennapjaimba.

A Fércművek munkáit már nagyon régóta követem, mert mindig képes megújulni, és új egyszerű de nagyszerű ékszerekkel előállni. Az egész márkából sugárzik a jókedv, ezért is szeretem annyira ezeket a kiegészítőket. Néhány évre karácsonyra kaptam az első Fércművek nyakláncomat és fülbevalómat, amik azóta is a gyűjteményem ékei – de persze minden egyes fércékszeremet nagyon szeretem :)

fércművek

Ez a piros szövettem borított fülbevaló például az egyik legtöbbet viselt darabom, mert nagyon egyszerű, és mégis hihetetlen színt tud vinni a színtelenebb összeállításokba is.

fércművek fércművek fércművek fércművek

A nyakláncok közül a kék pöttyös volt az első, szintén rengeteget hordott darabról van szó. Nagyon hamar biztos lettem benne, hogy szeretnék majd ebből a típusú láncból egy másik színt is, hogy többféle felsőmmel tudjam őket kombinálni, ám sosem volt olyan, hogy rá tudtam volna bökni egyetlen láncra, hogy az lenne az igazi, Szerencsére egy akcióban feltűntek a fent látható bőrös nyakláncok, és hát… három színt könnyebb kiválasztani, mint egyet :)

fércművek
fércművek
fércművek

Végül pedig itt ez a két lógós fülbevaló, mindkettő nagyon különleges darab. Imádom ezeket a pasztellesebb színeket, általában a téli ruhatáram legkedveltebb kiegészítői ezek a fülbevalók.

fércművek

Ezek lettek volna az én gombékszereim a Fércművektől. Tudom, hogy nem valami sok, de figyelembe véve, hogy mennyi ékszert hordok, egészen tetemes mennyiséget képviselnek a kiegészítőim között :) Emellett pedig a kihasználtságukra sem lehet panasz, tényleg kevés ékszeremet hordom annyit, mint ezeket a darabokat.

Ti ismeritek a Fércműveket? Van saját darabotok tőle? Mi a kedvenc kézzel készült ékszer márkátok? Írjátok meg a hozzászólásoknál!

(Visited 203 time, 1 visit today)