Csináld magad! Feliratos telefontok

feliratos telefontok
feliratos telefontok

Pozitív gondolkozás, és pozitív hozzáállás mások felé! Ez is egy olyan dolog, amiben folyamatosan igyekszem tudatosabb lenni. Az utóbbi időben ismét késztetést éreztem arra, hogy feldobjam valami jópofával a telefonomat (továbbra is a horgolt tokjában lakik, de egyszerűen képtelen vagyok végleges álláspontot foglalni, hogy most kell-e rá a szilikon tok is vagy sem. Ti hogy tartjátok?). Korábban már volt egy márványos tokom, de most arra gondoltam, hogy a következő tokomat a Good Vibes Only felirattal díszítem – ami így nem csak szuperül néz ki, de folyamatosan emlékeztet arra, hogy milyenné szeretnék válni :) 

feliratos telefontok

Ha te is szeretnéd elkészíteni a saját feliratos telefontokodat, az alábbiakra lesz szükséged:
– átlátszó szilikon tok
– lakkfilc
– papír és valamilyen sötét színű filctoll
– csillagos glitterek és ragasztó

Már az elején tudtam, hogy lakkfilccel szeretnék dolgozni, mert nagyon megtetszett ez az eszköz egy korábbi projektemnél – egyébként az elkészítés is ahhoz lesz hasonló. Körberajzoltam a telefonomat a papíron, hogy lássam kb. mennyi helyem van, majd fekete filccel felírtam a Good Vibes Only feliratot. Fontos, hogy jól nyomd oda a filcet, hogy minél jobban átüssön a papíron, mert majd a lap hátulját fogjuk használni sablonnak.

A tok belsejébe szerettem volna írni a feliratot, hogy kevésbé kopjon, ehhez viszont az kellett, hogy fordítva írjam fel bele a szöveget. Ezért volt szükség arra, hogy a papír hátuljára is átüssön a szöveg, mert így könnyen át tudtam rajzolni a betűket a telefontok belsejére. Kellett két-három réteg, mire szépek lettek a betűk, de szerencsére a lakkfilc gyorsan szárad. Miután a szöveg készen volt, jöhettek az apró csillagok. Ezeket nagyon óvatosan ragasztottam fel, tényleg csak egy tűhegynyi ragasztóval, nehogy összekenjem a tokot ragasztóval (fun fact: az átlátszó tokon minden ilyen pici hiba meglátszik). Ha mégis hibáznál, akkor legyen kéznél körömlakk lemosó és néhány fültisztító pálcika. Nálam ezek nyomtalanul eltüntették a bakikat :)

feliratos telefontok

Ezzel el is készült a Good Vibes Only feliratos telefontok – szerintem szuper lett! Próbáljátok ki ti is ezt a lakkfilces technikát a saját tokotok felújítására. A feliratok jól variálhatók, és nálam ügyesebbeknek a rajzolás is ajánlott :) Te mivel díszítenéd a sajátodat?

feliratos telefontok
feliratos telefontok

(Visited 396 time, 1 visit today)