Csináld magad! Megújult ecsetkészlet

ecsetkészlet
ecsetkészlet

A DIY projektekben az a legszuperebb, hogy egyedi dolgokat hozhatsz létre úgy, hogy egyes esetekben a befektetett költség egészen minimális, az eredmény viszont annál látványosabb. Ma pont egy ilyen ötletet szeretnék bemutatni nektek. Egyszerű, gyors, olcsó és látványos. Mi kell még?

Magamtól talán eszembe sem jut kidekorálni a sminkecseteimet, de miután belefutottam ebbe a szuper kézzel festett ecsetkészletbe, tudtam, hogy én is szeretném felújítani a sajátjaimat. Mivel nem igazán éreztem magamban a türelmet, hogy én is mintát fessek az ecsetekre, ki kellett találnom valami egyszerűbb megoldást. A végeredménnyel nagyon elégedett vagyok, ez az ecsetkészlet mindig feldobja a kedvem reggel sminkelés közben.

ecsetkészlet

Az ecseteken kívül két dologra volt szükség: öntapadós rézszalagra és ollóra. (A rézszalaggal amúgy már dekoráltam mécsestartót is, szerintem nagyon látványos alapanyag). Ennyi. Időben már picit többet elvesz, de itt sem kell semmi eget rengetőre gondolni: kényelmesen össze tudod dobni, amíg megnézel 1-2 részt a kedvenc sorozatodból.

Az elkészítésről egy mondatban: a rézszalagból kb. 2 centis csíkokat vágtam, amiket szépen, sorban felragasztgattam az ecseteimre. Teljesen szemmértékre dolgoztam, így persze ha alaposan megnézitek a képeket, láthatjátok a kisebb hibákat. Valójában nem túl látványos a dolog, úgyhogy örülök, hogy nem méricskéltem, mert csak az időmet pazaroltam volna :) A rézszalag egyébként elég kényes állat, az elején nagyon sok selejtet gyártottam, mert összetapadt, elszakadt, meggyűrődött. Kell néhány elrontott darab, mire ráérez az ember, hogyan kell felragasztani őket, de érdemes szöszölni vele, mert egy szuper ecsetkészlet a végeredmény.

ecsetkészlet

Mint mondtam, rettentően büszke vagyok az eredményre, és mindig feldob a látvány, amikor ránézek az ecsetekre. Sokszor a legapróbb újítások a lényegtelennek tűnő mindennapi tárgyakon tudják okozni a legnagyobb örömöt. Ti vállalkoznátok hasonlóra? Milyen apró tárgyakat újítottatok meg saját kezűleg? Kommentben jöhetnek a válaszok! :)

ecsetkészlet
ecsetkészlet
ecsetkészlet

(Visited 310 time, 1 visit today)