Csináld magad! Rózsaszín műbőr fülbevaló

műbőr fülbevaló

Tavaly tavasszal találtam egy szuper babarózsaszín műbőr dzsekit az egyik boltban, amit azóta sem tudok kiverni a fejemből. Nem vettem meg, mert bármennyire is gyönyörű, valószínűleg nem használnék ki egy rózsaszín dzsekit. Igaz, közben eszméletlen divat lett, és folyamatosan jönnek szembe velem a kirakatokon meg mindenféle blogok fotóin a rózsaszín műbőr ruhadarabok. Így aztán hogy a szerelmem ne csak plátói legyen, készítettem magamnak egy csodás műbőr rózsaszín fülbevalót műbőr pántból, így különösebb költekezés nélkül tudom hozzáadni ezt a szín és anyag párost a ruhatáramhoz. Olvass tovább, ha szeretnéd látni, hogyan készült! 

műbőr fülbevaló

Eszközök:
– fülbevaló alapok
– szerelőkarikák
– műbőr pánt az általad választott színben (ne legyen se túl vastag, se túl széles)
– fogók
– ékszerragasztó

műbőr fülbevaló

Vágj két 10 cm-es és két 12 cm-es darabot a műbőr pántól. Ha elég vékony az anyag, hozzácsaphatsz még egy párost, (8, 11 vagy 14 cm-es hosszt ajánlok, attól függően, hogy milyen hosszú fülbevalót szeretnél).

műbőr fülbevaló

Fűzz át egy hosszabb és egy rövidebb pántot egy szerelőkarikán úgy, hogy a hosszabb darab legyen alul. Ha szükséges, nyisd szét egy kicsit a karikát a fogókkal, hogy könnyebb legyen a dolgod.

műbőr fülbevaló

Mielőtt zárnád a szerelőkarikákat, add hozzá a fülbevaló alapokat is. Igazítsd úgy a szárakat, hogy nagyjából egyenlőek legyenek.

műbőr fülbevaló

Vágj le egy pici darabot a műbőrpántból, és tekerd körbe a fülbevaló tetejénél. Egy csöpp ragasztóval illeszd a helyére, és szorítsd egy kicsit oda, hogy rendesen összeragadhassanak a végei.

műbőr fülbevaló

Ha megszáradt a ragasztó, akkor már el is készültél! Ha gondolod, vágd a szárak alját rézsútosra, ahogy én tettem.

Nagyon szerettem volna amúgy olyan képet is mutatni nektek, amin viselem, mert szuperül néz ki felvéve is, de persze az istennek sem sikerült értékelhető képet készítenem :D Remélem azért így is tetszik nektek ez a műbőr fülbevaló. Nektek milyen színben tetszene?

műbőr fülbevaló

(Visited 141 time, 1 visit today)