A few of my favorite things #14 – Búcsú a téltől

Idén még nem jelentkeztem kedvences bejegyzéssel, de semmiképp nem akartam úgy elbúcsúzni a téltől, hogy nem csináltam nektek még egy utolsó listát. Most, hogy végre élvezhetjük a tavaszi napsütés első sugarait, vannak dolgok, amik a fiók vagy szekrény mélyére kerülnek. És persze vannak olyanok is, amik jönnek velünk tovább a tavaszba. Ma olyan dolgokat hoztam nektek, amik remélhetőleg az utóbbi kategóriába tartoznak :)

búcsú a téltől

eos Smooth Sphere Lip Balm – Gránátalma-málna

Oké, kezdjük egy vallomással: sosem vettem volna meg ezt az ajakbalzsamot normál áron, és nem valószínű az sem, hogy újra beruházok rá, ha elfogy. A decemberi DM Boxban került hozzám, és rettentően kíváncsi voltam, hogy mit tud ez az ajakbalzsam. A kedvenc kencés bloggereim csupa remek dolgot írtak róla, és így végre én is kipróbálhattam, mi van a hype mögött. Nos, amibe én beleszerettem, az a fergeteges illata és íze. Megkockáztatom, hogy még soha nem volt ilyen finom ajakbalzsamom :) És persze a csomagolása is szuper, imádom, hogy ennyire eltér a megszokottól. (Azért ha csak egy ajakbalzsamot használhatnék a továbbiakban, az még mindig a körömvirágos Alverde lenne.)

búcsú a téltől
búcsú a téltől

Új pénztárca

Február elejére már tarthatatlanná vállt a pénztárcám állapota – több, mint négy év intenzív használat után nem is csoda, ha megadta magát. Így aztán névnapom alkalmából újítottam ezt a csodás kék darabot. A kis bogyók az oldalán azonnal megfogtak, imádom az ilyen apró részleteket. Még csak néhány hete van meg, úgyhogy mindig élmény, amikor elővehetem a táskámból, és használhatom. Ja, és a kismilló kártyám is jobban elfér benne, mint a korábbiban.

búcsú a téltől

AVON Gel Shine körömlakk – Rain Washed

Megtaláltam a tökéletes kék körömlakkot. Imádom a pasztell színű lakkokat, ennek az AVON lakknak pedig olyan csodás színe van, ami felett már hónapok óta nem tudok napirendre térni. A fényektől függően játszhat világos kék vagy halvány lila árnyalatokban is. Van egy olyan érzésem, hogy olyan színre leltem, ami nem csak gyönyörű, de évszak független – egész évben jó barátok leszünk (őszi-téli időszak már tesztelve, most készülünk a tavaszi bevetésre :D).

búcsú a téltől

Balea citrom-író illatú kézkrém

Ez sem új beszerzés de eddig valahogy kimaradt az összeállításaimból. Szerencsére nekem nem száraz a bőröm, évekig nem tartottam kézkrémet a háztartásomban (egy testápoló több, mint elég nálam erre célra is). Aztán tavaly egy szép tavaszi túrán a por és a szél sebesre szárította a kezemet, és akkor úgy döntöttem, veszek valami egyszerűbb, olcsóbb darabot, amit könnyen be lehet dobni a hátizsákba. Végig szaglásztam néhányat a DM-ben, és ez szerelem volt első szippantásra. Azóta jó barátok vagyunk :) Már volt velem túrázni is, de szívesen kenegetem vele a kezemet ha kicsit szárazabbnak érzem. Annyira finom illata van!

búcsú a téltől

Maxell MXSP-BT01 Mini hangszóró

Egy karácsonyi ajándék is bekerült a listába. A tény, hogy végre van egy mini hangszóróm, amivel a konyhában is tudok zenét hallgatni, hatalmas örömmel tölt el – sokkal nagyobb buli így a főzés :D Ezt a kis helyes hangszórót egy masszőrnél láttam először, ő mondta, hogy hihetetlenül sokat bír az aksija (és tényleg!), de engem a helyes formája ragadott meg leginkább.

Ezek voltak azok a kedvencek, amiket mindenképp meg akartam nektek mutatni, mielőtt beindul a tavaszi zsongás. A következő hasonló poszthoz már van ötletem, úgyhogy nem kell majd ilyen sokat várni rá. Addig is meséljétek el, hogy ti milyen kedvenceket mentetek át magatokkal a télből a tavaszba! :) 

(Visited 243 time, 1 visit today)