Álmaim nappalija – Inspiráció

Mióta albérletben lakok – tehát van egy majdnem saját háztartásom -, azóta egyre jobban foglalkoztat az otthon teremtés, a lakberendezés. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy Pinteresten ugrásszerűen megnőtt az új pinek száma a Home táblámon. A saját lakás/ház még csak álom, de azért jó tervezgetni és álmodozni róla.

Nagyon szeretnék például egy tágas nappalit, ami igazi központi helyisége lehet az otthonomnak. Valamiért az a meggyőződésem, hogy a nappalit nagyban meghatározza az ülőgarnitúra – szóval mindenképp szükségem lesz egy szép nagy kanapéra a jövőben :) Tetszik az a megoldás, hogy a falak és a bútorok alapvetően semlegesebb színűek – szürke, fehér vagy bézs -, és ezt az alapot színes kiegészítők teszik hangulatossá. Azért is tetszik ez az elgondolás, mert így sokkal könnyebben lehet változtatni a helyiség hangulatán: egyszerűbb lecserélni a díszpárna huzatokat és néhány képkeretet, mint újra festeni a falakat. Szóval alapvetően ilyen jellegű nappalirészleteket mutatok most nektek – persze néhol becsúszik egy-egy babakék kanapé. De csak mert olyan gyönyörűek :)
1. The Everygirl / 2. IDA interior lifestyle / 3. vtwonen / 4. ferm living / 5. Studio Laine / 6. Jelanie / 7. Traditional Home / 8. No home without you

(Visited 346 time, 1 visit today)