Adventi dekor az utolsó pillanatban – idén is!

Tavaly eldöntöttem, hogy nem lesz több last minute adveti koszorú, de amint látjátok, nem tudok szakítani ezzel hagyománnyal (talán majd jövőre). Úgyhogy annyira az utolsó pillanatban sikerült elkészülnöm ezzel az asztaldísszel, hogy még fényem is alig maradt, hogy készítsek róla egy-két képet és megosszam veletek.

Bonyolultságát tekintve mindenképp fejlődés a tavalyihoz képest. Egy üres virágcserép szélét bevontam dekortapasszal, bele állítottam négy szál fehér gyertyát (amit zúzott kő tart a helyén – a parkolóban gyűjtöttem -, és a cserép aljára ragasztottam egy kartonpapír korongot, hogy ki ne szóródjon belőle). A gyertyákat arany festék spray-vel lefújt tobozokkal raktam körbe. A fotózáshoz kisebb tányért használtam, így itt csak két további tobozt tettem mellé mutatóba, de utána átraktam egy nagyobbra. hogy szépen körbe lehessen pakolni.

Szerintem egész csinos lett, ahhoz képest, hogy utolsó pillanatban készültem el vele. Remélhetőleg jövőre nem lesz se vizsgaidőszak, se szakdolgozat leadás, és akkor nyugodtan összerakhatok végre egy tisztességes adventi koszorút (vagy feladom a próbálkozást, és veszek egyet valahol :D). Kellemes első adventi vasárnapot mindenkinek! :)

(Visited 219 time, 1 visit today)