A természet sugallata – Twenty Fingers jegyzetfüzetek

Most már lassan hagyománnyá válik itt a blogomon, hogy havonta egyszer bemutatok nektek egy Etsy boltot, aminek a termékei valamivel nagyon megfogtak (igazság szerintem tudnék többször is ilyesmikről postolni, de valószínűleg hamar unalmassá válnék, szóval türtőztetem a lelkesedésemet :D). Remélem nem haragszotok érte, hogy ilyen jellegű bejegyzéseket is hozok, én nagyon szeretek szép termékeket nézegetni a neten :)

A Twenty Fingers termékei azonnal elvarázsoltak – talán emlékeztek, hogy egyszer a Wonders of Wednesday rovatban is feltűntek már. Maguk a termékek egyszerűek, színesek, ötletesek. Ami azonban igazán megfogott Katerina és Yuriy boltjában, azok a hihetetlenül szép termékfotók. Meggyőződésem, hogy legalább olyan nagy törődéssel és precizitással készítik ezeket a képeket is, mint a termékeiket. Az egész nagyon harmonikus és természetközeli – nem is csoda, hiszen jegyzetfüzetek (és a boltban látható többi apróság is) természetbarát alapanyagokból készül.

A mai bejegyzésben a személyes kedvenceimet hoztam el nektek – eszméletlenül nehéz volt leszűkíteni a kört ötre. Szóval mindenképp nézzétek meg a Twenty Fingers oldalát Etsyn, és fedezzétek fel ti is a saját kedvenceteket (aztán mutassátok meg nekem is)!
(Visited 174 time, 1 visit today)