A few of my favorite things #2 – Alverde körömvirágos ajakbalzsam

Újra itt egy favorit, megint szépségápolás témában (úgy tűnik, ezt a rovatot használom arra, hogy kiéljem a mindenféle beauty bloggeri vágyaimat). A képen látható körömvirágos ajakbalzsam kedvencé válásának még rövidke története is van: tavaly tavasszal valamitől kisebesedett a szám sarka.

Nem bocsátkozok részletekbe, igazából annyira nem is volt vészes, de ötletem sem volt, hogy mit csináljak vele – pihentetni lett volna a leggazdaságosabb, de hát mit csináljon az ember, ha napi szinten beszélnie és ennie kell, csak kinyitja a száját. Akkoriban dobott fel valamelyik igazi beauty blogger egy cikket valami csoda ajakbalzsamról, úgyhogy fejben összeraktam, hogy az talán segíthetne. Elrongyoltam a legközelebbi DM-be, ahol szembesültem a ténnyel, hogy a blogger által említett termék nincs készleten. Nem akartam üres kézzel hazamenni, úgyhogy hosszas vacillálás után megvettem ezt, mondván, hogy nem túl drága, ha nem segít, nem lesz akkora csalódás.

Hát mégis csalódás lett, de pozitív! :) Nagyon szépen helyrerakta minden sebemet – a köröm virág áldásos hatása! Nem kiszáradós a szám, úgyhogy általában elvagyok mindenféle ajakápoló nélkül (na igen, az ilyenek miatt nem vagyok beauty blogger :D), de ezzel nagyon összenőttem. Bónusz amúgy, hogy nincs színe, így kortól-nemtől függetlenül használható :)

Nektek van kedvenc ajakápolótok vagy valami szájra való seb-rendbetevős egyéb csodaszeretek? Meséljétek el kommentben!

(Visited 209 time, 1 visit today)