A few of my favorite things #1 – Rimmel 60 seconds körömlakkok

Lányok (és fiúk), van szerencsém bejelenteni, hogy új rovatot indítok A few of my favorite things címmel. Ahogy a cím is mutatja mindenfelé kedvencemet fogom nektek bemutatni a mindennapjaimból, megkötések nélkül. Szeretném lazán értelmezni ezt a rovatot, hogy lehetőségem legyen bemutatni olyan dolgokat, amikért lelkesedem (hiszen voltak már hasonló bejegyzések a blogon), anélkül, hogy igazán hozzáértőnek akarnék látszani. Egyszerűen csak dolgok, amiket szeretek – remélem, hogy a kommentek között arról is tudunk majd beszélgetni, mik a ti aktuális kedvenceitek :)

Az első bejegyzés során rögtön szeretném bemutatni nektek az idei ősz legnagyobb telitalálatát, a Rimmel 60 seconds lakkjaimat. Az első teljesen spontán vétel volt, akciós volt a DM-ben, így elkezdtem nézegetni. A 498-as Rain Rain Go Away árnylat fogott meg a legjobban (és akkor még nem is sejtettem, hogy micsoda szerelem van készülőben), úgyhogy adtam neki egy esélyt. Két héten belül vennem kellett még egyet, annyira bejött :D

Így most két szín boldog tulajdonosa vagyok. Az egyik a 498-as Rain Rain Go Away, aminek egyszerűen csodás ugyanakkor megfoghatatlan színe van. A szürkésnél pontosabb meghatározást egyszerűen nem tudok rá mondani, mert fényviszonyoktól függően lehet enyhén homokszínű, halvány rózsaszínes, kissé lilás, vagy kimondottan szürke. Komolyan nem tudom megmondani, hogy milyen szín ez, de tapasztalt beauty bloggerek nyugodtan igazítsanak helyre :) Mindenesetre ilyen különleges színű lakkom még sosem volt, azonnal a kedvencem lett. A másik szín a 405-ös Rose Libertine, amire két hét önmegtartóztatás (elvégre nem lakkozom én annyit a körmömet, hogy feltétlenül szükségem legyen még egy Rimmel lakkra) után csaptam le, és rózsaszín egy általam nagyon kedvelt árnyalata. Mind a két lakk jól fed (ha ügyes vagyok, már egy rétegben is :D), és egészen tartósak is. A színeik pedig egyszerűen gyönyörűek, nem tudok betelni velük.

Szóval nekem ők lennének az idei ősz kedvenc lakkjai. Nálatok mi az idei befutó? Írjátok meg kommentben!

(Visited 311 time, 1 visit today)