5+1 Instagram felhasználó, akit érmes követni

Nem mondom, hogy függő lennék, de az biztos, hogy az Instagram szerelem volt első látásra. Van, hogy hetekig nem postolok semmit, de azért mások képeit igyekszem legalább néhány naponta csekkolni. Van ugyanis néhány olyan felhasználó, akiknek a képei kiemelkednek a többi közül, és garantálják számomra a napi betevő esztétikai élményt :) Ismerkedjetek meg néhányukkal!

1. Felicia Simion

Még DeviantArton kezdtem el követni a fotóit, szerintem zseniálisak. Az Instagramján egyaránt találhatók portrék, street fotók és szürreális alkotások.

2. Laura Zalenga

Laura képeit először Facebookon kezdtem el követni – fantasztikus, amiket fotósként csinál, imádom a képei hangulatát, az egyik legizgalmasabb fotós, akit követek :) Az Instagramja jól kiegészíti a Facebookos oldalát, hiszen ide csak telefonnal készült fotói kerülnek fel.

3. Bebe Mozz

Bebe szintén a DevinatArton töltött időm egyik nagy felfedezettje – senki nem készít olyan csendéleteket, mint ő. Nagyon egyedi, néhol kicsit elvont a stílusa (különösen porték terén), a színek amiket használ pedig egyenesen mesések.

4. Nathan & Kitty

Nathan és Kitty blogja lenyűgöző, imádtam az első perctől kezdve – azt hiszem, anno miattuk regisztráltam Bloglovin’-ra. Az Instagramjuk ízelítőt ad a fotóikból, amit a mindennapjaik és kirándulásaik során készítenek.

5. Rona Keller

Rona képeit annyira hosszú ideje követem, hogy az már szinte történelem – még azelőtt fedeztem fel a képeit DeviantArton, mielőtt engem is komolyabban érdekelni kezdett a fotózás. Rengeteget töltekeztem és inspirálódtam a képeiből, szeretem a rövidke szövegeket, amiket a képeihez ír, teljessé téve ezzel annak mondanivalóját. Ezeket a képeit ugyanúgy megtaláljátok Instagramon is, mellette pedig csomó más képet a mindennapokból – és sok-sok kávéról :)

+1. Rona’s film diary

Igen, ő ugyanaz a Rona, mint az ötös pontban :) Ez a második Instagram account Rona filmes fényképezőgéppel készült fotóinak gyűjteménye, amiket Tumblr-ön is megnézhettek szépen gyűjteményekbe rendezve. Mindig is imádtam a filmes fotókat, nagyon sokszor gondolkoztam azon, hogy én is próbálkozzak vele. Ha te is szereted ezeket a régi gépekkel készült fotókat, Rona Instabgramja kötelező számodra :)

(Visited 319 time, 1 visit today)

További bejegyzések