5 magyar kedvenc Instagramon

Tavaly nyáron összeszedtem 5+1 nagy kedvencet Instagramról – olyan külföldi fotósokat, akiknek a munkáját már az Instagram elterjedése előtt is követtem, és akik megérdemlik, hogy a képeik minél több figyelmet kapjanak. A listában akkor egy magyar felhasználó sem szerepelt, de már akkor éreztem, hogy előbb-utóbb róluk is szeretnék megemlékezni egy külön bejegyzésben. Ma szeretnék bemutatni nektek öt olyan magyar Instagram felhasználót, akik számomra nagyon kedves képeket készítenek, és akik miatt érdemes mindennap átpörgetni a friss képeket :)

1. Bogdán Bianka – @biusbogdan

Bius képei azért különlegesek számomra, mert már jóval az Instagram előtt is ismeretem a munkáit – amikor kb. 6 évvel ezelőtt regisztráltam Flickrre, ő már ott volt, és az elsők között volt azon magyar fotósok között, akinek a munkáit követni kezdtem. Instán nagyon kedvelem a street fotóit, de egy Balatoni hangulatért is az ő képeit érdemes felkeresni.

2. Kelemen Balázs – @kelemenblzs

Balázs munkáit relatíve rövid ideje követem, de az első pillanattól kezdve a kedvenceim volt. Ha Budapestre és street fotókra vágysz, akkor az ő képeit válaszd. Imádom, ahogy megragadja a város mindennapi részleteit, és pont az köszön vissza a fényképekről, ahogyan én is sokszor látom a várost.

3. Raveloson Andrea – @soadyart

Facebookon találtam rá a Soadyart ékszerekre, és ha szeretitek a bájos és színes darabokat, akkor érdemes követni az oldalt, mert a fent említett dolgokban nem lesz hiány :) Insagramon azonban nem csak az ékszerkereket láthatjuk, hanem bepillanthatunk a kulisszák mögé is, ha pedig érdekel a scrapbook készítés vagy csak gyönyörködni szeretnél a mindennapok egyszerű szépségében, azt is biztosan megtalálod Andreánál.

4. Varga Domi – @domivarga

Mostanra már bizonyára rájöttetek, hogy a magyar streetfotósok igen könnyen le tudnak venni a lábamról. Dominál is a Budapesti utcákon készült sajátos hangulatú képek fogtak meg, de találunk nála tájképeket és csendéleteket is, amik mind legalább annyira remekek, mint a város életét bemutató fotói.

5. Zachár Panni – @ponipanni

Lehetséges, hogy Pannit kell a legkevésbé bemutatom nektek, hiszen aki rendszeresen olvas blogokat, az már nagy valószínűséggel találkozott a Panka’s Beauty oldallal. Nagyon szeretem, hogy Panni csodás képekkel és egy jól felismerhető stílussal operál a blogján, és ugyanezt az állandóságot viszi tovább Instagramra is – nekem az egyik kedvencem, lessétek meg ti is!

Ők lettek volna az az öt Insagram user, akiket szerettem volna bemutatni nektek a mai posztomban – azonban rengeteg ügyes fotós kering még Instán, úgyhogy biztosan nem ez az utolsó ilyen jellegű bejegyzés a blogomon. Addig is, kommentben jöhetnek az ajánlások arról, hogy kik a ti magyar kedvenceitek :)

(Visited 548 time, 1 visit today)