5 blog, temérdek outfit

Soha nem merném kijelenteni, hogy értek a divathoz, vagy hogy van bármi figyelemre méltó az öltözködésemben. A napjaim nagy részében a póló-farmer vonalat erősítem, de sokszor előtör belőlem a szoknyázhatnék és büszke vagyok a tavaszi-őszi cipő gyűjteményem változatosságára :D Szeretem a szépet. Attól, hogy nem vagyok egy divat-guru, felismerem, ha valakinek van érzéke hozzá, és szívesen nézegetek outfit fotókat a neten. Az ezzel foglalkozó blogok messze jobbak, mint bármelyik divatmagazin, amihez valaha szerencsém volt.

A mai bejegyzésbe olyan bloggereket mutatok be nektek, akiknek nagyon szeretem az outfitjeit, és gyakran elidőzöm az oldalukon összeállításokat nézegetve. Természetesen jóval több ilyen blog van, mint amit most bemutatok, de ha mindenkit felsorolnék, ez egy szégyentelenül hosszú bejegyzés lenne – de nyugi, már tervben van a következő ilyen bejegyzés is ;) A mostani listánál a számozás semmilyen sorrendre nem utal – ezeket a blogokat össze sem lehet hasonlítani, mindegyik másképp jó :)

1. Elizabeth (Delightfully Tacky)

Bohém és vintage – azt hiszem, ezzel a két szóval lehetne a legjobban jellemezni Elizabeth stílusát. Nagyon szeretem, igazán természetes összhatást keltenek az összeállításai.

2. Elsie és Emma (A Beautiful Mess)

Az ABM-t azért szeretem, mert rengeteg dologhoz találok benne inspirációt magamnak. Naná, hogy outfitben is. Elsie és Emma rovata, a Sister Style tele van ötletes és tarka öltözetekkel – és bolondos, vidám fotókkal!

3. Mimi (Life of PeaM)

Egy magyar kedvenc a sok külföldi között :) Mimi összeállításaiban azt szeretem, hogy egyaránt találok benne elegáns és lezserebb öltözeteket is, és a különleges és egyszerűbb darabokat és klasszul kombinálja.

4. Emerald (Sunday Crossbow)

Az egyszerű külsejű blog remek outfit postokkal van teli. Imádom Emerald stílusát, nagyon változatos, és annyi imádni való kiegészítője van, hogy csak na :D El tudnék fogadni egy olyan ruhatárat, mint az övé.

5. Rebecca (The Clothes Horse)

Rebecca különleges. Különleges a blogja, a ruhái és az outfit bejegyzései is – utóbbiakban az tetszik különösen, hogy tartalmaznak olyan képeket is, amik nem feltétlenül az öltözéket mutatják be, de valamit hozzáadnak a szett hangulatához.

Ma őket szerettem volna bemutatni nektek, remélem találtatok közte kedvetekre való blogot. A kommentek között pedig várom azokat az outfit bloggereket, akik titeket inspirálnak.

(Visited 577 time, 1 visit today)