5+1 gyönyörű Kindle tok

Az e-book olvasóm életem egyik legjobb vétele volt, rengeteget olvasok annak köszönhetően, hogy szinte minden táskámban elfér, és így mindig magammal vihetem (egy 500 oldalas kemény kötéses könyv sajnos a legjobb indulattal sem alkalmas erre). Mivel a táska mélyén az olvasónak elég kemény kiképzést kell kiállnia, fontos, hogy legyen egy jó tokom, ami megóvja az esetleges sérülésektől. Nem rég új tok után kellett néznem (az előző elég rongyos volt már), a hosszas keresgélés eredménye pedig egy egyszerű rózsaszín műbőr tok lett – ami nem jelenti azt, hogy nem futottam bele néhány igazán különleges darabba is :) A kedvenceimet most összegyűjtöttem nektek.

1. Marston Bindery – Először a Moly.hu-n futottam össze ezzel a tokkal, később pedig az Etsyn is megtaláltam. Gyönyörű ez a könyvborító, nagyon sokat gondolkodtam ezután azon, hogy esetleg saját kezűleg gyártsak tokot egy antikvár könyvből.

2. Design by Rothaniko – Rendhagyó módon, nem a bejegyzés végére kerül a +1 tok, hanem ide :) Anikó tokjai közül ugyanis nem tudtam választani, nagyon szép mindkettő – az elsőn a hóesést imádom, a másodikon a trolibuszt.

3. Pages and Prose – Még egy könyvborítós tok, ezúttal Alice csodaországban került a fedőlapra. Már csak azért is nagyon tetszik, mert a könyvolvasás is olyan élmény, mintha az ember csodaországban lenne :)

4. Service Partner – Imádom a textil borítását, nagyon szép ez az anyag. Ha rákattintotok a képre, megnézhetitek a belsejét is, nagyon klassz, praktikus zsebecskék vannak a tok belső részén.

5.GoodMoodMoon – Nem nagyon szeretem azokat a tokokat amik nem “kinyithatósak”, hanem “belebújtatósak”. De ennek a darabank muszáj megbocsátanom, mert annyira tetszenek a színei és a szabása.

(Visited 485 time, 1 visit today)

További bejegyzések