Adventi dekor az utolsó pillanatban

Nagy tervekkel készültem az idei karácsonyra, hiszen idén már a párommal egy albérletben tengetjük a hétköznapokat (hétvégére meg mindketten szépen hazamegyünk vidékre). Akartam egy kisebb adventi koszorút, meg némi karácsonyi dekorációt a kis lakásba, csak hogy a vizsgaidőszak ne nyomja el annyira az ünnepi hangulatot, mint az utóbbi két évben.

A nagy tervekből általában kis tervek lesznek, aztán már nincsenek is. Szép lassan lemondtam mindenről, ahogy egyre jobban láttam, hogy nem lesz időm megtervezni és elkészíteni egy tisztességes adventi koszorút. Majdnem teljesen el is úszott minden, de végül megembereltem magamat. Valami minimális ünnepi hangulat igenis kell a lakásba! Így végül utolsó pillanatban beszereztem a Tescoban egy csomag fehér gyertyát, mindegyikre tettem egy vagy két csíkot dekortapaszból, és már meg is voltam.

Nem nagy szám, lehetne sokkal szebb is. Bárcsak több időt tudnék az ilyesmire szánni, de sajnos suli mellett nem nagyon megy. De annak nagyon örülök, hogy idén legalább ennyi belefért :) A párologtatóba még teszek estére pár csepp forralt bor illatú olajat, és a gyakorló feladatok megoldása közben meghallgatok néhány karácsonyi számot. És nagyon nagyon jó lesz az is :)

(Visited 105 time, 1 visit today)

További bejegyzések