16 pillanat 2016-ból

Már túl vagyunk az éves hagyományos könyves összefoglalón, amit minden évben összeállítok, de emellett szerettem volna nektek idén egy picit személyesebb jellegű összefoglalóval is készülni. Ez egyben egy pozitív élményeket összegző lista is saját magamnak, valami olyasmi, amit jó lesz évek múlva is visszaolvasni, és elmondhatom majd, hogy 2016 minden nehézsége ellenére is csodás év volt. Ha van kedvetek, állítsatok össze ti is egy-egy ilyen listát, és másoljátok be a kommentek közé! :)

 1. Januárban letettem az államvizsgát, márciusban pedig megkaptam a diplomámat, úgyhogy most már papírion is közgazdász vagyok.
 2. Nagyobb és fényesebb albérletbe költöztünk február elsején. A második emeleten a fűtés is sokkal hatékonyabb, mint a földszinten (csak hogy a kedvencemet említsem :)).
 3. Teljesítettem a Gerecse 30-at, ami valószínűleg a leghosszabb túra volt, amin valaha részt vettem.
 4. Valóra váltottam a 16 éves önmagam álmát, és elmentem egy 30Y koncertre. (A 16 éves önmagam bármilyen alter koncerttől oda lett volna).
 5. Egy másik koncerten két srác a vállára kapott egy szám erejéig, és úgy lötyögtük végig az egészet, hogy a nyakukban ültem.
 6. Saját kávét pörköltem, ami egészen új szintekre emelte a jó kávéval kapcsolatos elvárásaimat :)
 7. Egy csodás estét töltöttem a Zebrahead, az Anti-Flag és a Billy Talent együttesek és egy rakás tomboló ember társaságában. Miközben rekedtre énekeltem magam, elevezett felettem egy rózsaszín nyúl gumicsónakban. Legjobb majdnem-évfordulós program ever!
 8. Életemben először láttam a tengert és jártam a Plitvicei-tavaknál, ami nem véletlenül lett a világörökség része.
 9. Szép időben továbbra is eljárok futni (és kitolni a korlátaimat), mellette pedig elkezdtem rendszeresen jógázni (ahol szintén a korlátaimat tologatom).
 10. Két év kihagyás után végre nyaraltunk egy tisztességeset a barátommal Balatonföldváron :)
 11. Részt vettem egy festékkészítő workshopon, és kikevertem a saját kékemet.
 12. A munkahelyem a régi, de október óta a csapat új :)
 13. Bejártam Buda legszebb csücskeit (a Jókai-kertet, az arborétumot, a kilátókat, a várat és még sok más kevésbé dokumentált helyet).
 14. Zseniális új projektekbe vágtam bele, remek emberekkel (a java még csak 2017-ben jön!).
 15. Novemberben túrázni mentünk, ami meggyőzött arról, hogy legyőzhetjük a hideget.
 16. Saját adventi koszorút készítettem, és végre volt időm ráhangolódni az ünnepekre.
(Visited 301 time, 1 visit today)